Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacopaj utan förgräddat skal.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Här är en paj som man inte behöver förgrädda. De är knaprigt. Så vad man vill fylla den men kan man ta nästan vad som helst-

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt till pajen och tryck ut den i en pajform. OBS ska ej förgräddas!!!!
  2. Stek köttfärsen och ha i kryddorna samt vattnet
  3. Slå på färsen på pajen och stryk ut 2 dl creme fraich Lägg på skivade tomater Strö över riven ost

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Sofie Olsson 5 november 2021

    Vilken ugnstemperatur ska man ha? Och hur länge ska den gräddas?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.