Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacopinnar

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Perfekta i wrapsen på utflykten eller som "mingelmat".

Ingredienser

Instruktioner

Blanda färs, pressad vitlök, salt, tacokrydda och matlagningsgrädde till en smidig smet. Rör inte för mycket så smeten blir trådig. Forma färsen till avlånga bullar och stek i omgångar på medelvärme i ca 5 min. Skaka pannan/vänd bullarna då och då. Låt dem kallna om du ska använda dem till wraps eller frysa in dem. Ska du använda tacopinnarna till mingelmat sticker du i tandpetare i ena änden.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.