Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacopiroger

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Dessa tacopiroger är en favorit för båda stora och små! Pirogerna fylls med stekt nötfärs, tacokrydda, tomatsås, majs och rivna morötter för att sedan vikas ihop, penslas med uppvispat ägg och gräddas i ugn. Servera de gyllenbruna tacopirogerna med svalkande gräddfil och krispig sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°C. Stek färsen i oljan i en stekpanna några minuter. Rör ner tacokryddan och tomatsåsen och låt det koka upp. Dra av stekpannan från värmen och lät färsen svalna något. Skala och riv morötterna fint. Vänd ner dem och majsen i färsen. Rulla ut degen och skär den i 8 lika stora fyrkanter. Fördela fyllningen på degen. Pensla runt kanterna med uppvispad ägg. Vik ihop dem till trekanter. Lägg dem på en plåt med bakpapper. Pensla dem med resten av ägget. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter. Servera pirogerna med gräddfil och sallad
  2. För alla: Läs noga ingrediensförteckningen på kryddmixen och pizzakitet. Rätten innehåller gluten, mjölkprotein och ägg. Gör laktosfri; använd laktosfri gräddfil.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.