Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacopizza

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Supergod tacopizza. Populär här hemma, servera med gott bröd och en sallad. Ändrat i texten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop grahamsmjöl, vetemjöl, salt, margarinet (ej smält), bakpulver och mjölken och arbeta det till en deg. Pressa ut degen i en smord långpanna. Förgrädda en stund.
  2. Bryn köttfärsen och blanda i tacokryddorna och vatten, låt puttra en stund. Hacka löken i småbitar och dela feferonini lagoma bitar. Skiva champinjonerna och blanda ner alltihop i tacofärsen, låt puttra ihop några minuter.
  3. Slå i tacoröran i långpannan och skiva paprikorna och tomaterna och lägg dom över köttfärsen.
  4. Rör ihop crème fraiche, majonäs och riv osten och blanda ner den och svartpeppar. Bred blandningen över köttfärsen och sätt in i mitten av ugnen i ca 20 minuter i 250 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.