Jag såg ett recept i vår dagstidning på Tacopotatis som jag tyckte verkade gott. Testade det och faktiskt en supergod maträtt, som man gott kan bjuda sina gäster på, men även njuta en helt vanlig vardag. Så här gjorde jag min Tacopotatis med köttfärs.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hej, Stein heter jag. Har inte testat receptet än, men känner på mig att jag kommer att digga den här maträtten (har en kockutbildning för lääänge sen...). Skall nog testa det nästa vecka med några goda vänner. Dock... jag saknar vinförslag (även om ingredienserna tyder på att ett rätt kraftigt vin skulle passa fint, en Primitivo, Zinfandel, ett lite tyngre vin med eftersmak, annars kan ett fruktigt vin lätt bli utslaget av tacokryddor mm:), -kan jag tycka). Funderar ni att rekommendera viner eller alkoholfritt alt. till rätterna? Jag skulle definitivt uppsakatta det! Hur är det? Testar matklubben recepten i nåt provkök, eller tar ni in recept som verkar vettiga utan vidare funderingar? Vänliga hälsningar, Stein Schmidt
Den här var gott!!
Det här smakade bra. Uteslöt tomaterna och hade champinjoner i köttfärsröran. Kommer att göras fler gånger.