Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacorullar i ugn

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Blev bjuden på detta av sonen med sambo. Det blev en klar favorit både smakmässigt och för att det är så enkelt att laga till. Man slipper ju dessutom allt kladd som jag tycker tacos medför.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Fräs köttfärsen, krydda den med kryddmixen och tillsätt vattnet. Låt puttra i 10 min.
  3. Blanda crème fraiche och tacosås i en kastrull och låt detta koka upp. Ta kastrullen från värmen.
  4. Hacka löken och tomaterna var för sig.
  5. Häll lite av såsen i botten av en ugnsform. Fördela köttfärsen på tortillabröden och rulla ihop dem och lägg dem i botten av formen. Strö över hackad lök och hackade tomater samt om man så önskar majs.
  6. Rör ner 1 dl ost i såsen och häll över rätten. Strö sedan över resten av osten och gratinera i 20 min.
  7. Serveras med en fräsch sallad och om man så önskar lite nachochips.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • sann67 26 mars 2011

    Jättegoda! Kommer göra dom flera gånger :)

  • Zuzzanne 1 april 2011

    Mycket goda... vi har gjort de 3 ggr nu :) Har blandat i smaksatta creme fraichen, vitlök och örter när jag ej hade den vanliga och det blev mycket gott. TACK för receptet! Ha en trevlig helg! Kramizar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.