Tacos utan köttfärs recept

Laddar...
Din sökning gav 15 träffar
Barnens tacosoppa

Efter rester av en tacokväll blev det, tro det eller ej, lite tacoköttfärs över. Av det blev det en soppa som barnen gillade lika mycket som tacosen!


Chiligryta

Vi brukar alltid använda denna gryta när vi äter tacos eller pitabröd, vi tycker den är godare. Och så kan man göra den så het man vill. Den fungerar även till ris och pasta.


Tacorulle (4st)

Mycked god tunnbrödsrulle med tacosmak som du gör själv. Detta recept är också ett ekonomiskt alternativ till de särskilda tacoprodukterna som man kan köpa och som ofta är ganska dyra. Tacokryddningen..
Enkla tacosalladen
Enkla tacosalladen

En kall variant istället för den vanliga tacobuffén. Mycket god och man kan förbereda och ställa i kylen. Barnen vill inte alltid blanda i creme fraichen i salladen så jag brukar göra en ren sallad u..


Norrländska tacos
Norrländska tacos

Här byter vi ut köttfärsen mot renskav och den klassiska tacosen blir lyckat annorlunda utan tacoskryddan!


Tacogratäng
Tacogratäng

Supergott. Har inte riktigt koll på mängderna av de olika ingredienserna eftersom jag brukar göra rätten utan recept.Tacotårta
Tacotårta

En matigare variant av tacos, passar för exempelvis barnkalaset, fredagsmiddagen eller familjefesten.


Tacopaj
Tacopaj

Enkel tacopaj med ett fåtal ingredienser. Har finns inga exakta mått utan man tager vad man haver eller vill ha!


Mina Enchiladas
Mina Enchiladas

Enkelt och gott!!! Receptet på såsen är hämtat från en vegetarisk variant av enchiladas från Old El Paso men vi har valt att använda köttfärs i våra enchiladas! Bönor eller majs är ett sätt att dryga..