Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacosås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jätteenkel och god tacosås. Gott till t.ex tacos, hamburgare, köttbitar, sallader, som dipp till chips o s v.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka paprikan och löken fint. (Man kan fuska med matberedare. Se bara till att det inte är några stora bitar.)
  2. Häll ner allt i en kastrull (chilipulver efter smak) och koka i ca 10 minuter tills löken blir kokt men så att paprikan fortfarande har lite tuggmotstånd. Mosa alla stora tomatbitar när det blivit mjuka med t.ex. skeden som du rör med.
  3. Kyl såsen i kylen. Klart!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hanna_bohren 16 maj 2013

    Tackar! Ännu en grej man inte måste köpa färdig!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.