Tacokryddad nötfärs vänds med pasta, tomater, oliver, ost och salsa. Passar bra på buffébordet.
Instruktioner
- Koka pastan enligt paketets anvisningar och låt den rinna av. Bryn färsen i olja i en stor stekpanna cirka åtta minuter. Smula och rör om under tiden tills den är väl brynt.
- Tillsätt 2 dl vatten och tacokryddan. Koka upp, sänk till medelvärme och låt sjuda cirka sex minuter, rör om då och då. Låt svalna något.
- Tärna tomaterna, ansa och finhacka purjolöken. Riv salladsbladen i lagom stora munsbitar. Skala, kärna ur och skär avokadon i bitar.
- Blanda pastan med färsen, osten, tomaterna, oliverna och purjolöken i en stor skål och rör runt försiktigt. Vänd ner salsan.
- Lägg grönsalladen på ett fat eller i en stor skål och lägg upp tacosalladen ovanpå. Strö över avokado och lätt krossade tortillachips. Servera.
Publicerat den
16 september 2011
Liknande recept
Skriv kommentar