Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacosallad med pasta

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Tacokryddad nötfärs vänds med pasta, tomater, oliver, ost och salsa. Passar bra på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt paketets anvisningar och låt den rinna av. Bryn färsen i olja i en stor stekpanna cirka åtta minuter. Smula och rör om under tiden tills den är väl brynt.
  2. Tillsätt 2 dl vatten och tacokryddan. Koka upp, sänk till medelvärme och låt sjuda cirka sex minuter, rör om då och då. Låt svalna något.
  3. Tärna tomaterna, ansa och finhacka purjolöken. Riv salladsbladen i lagom stora munsbitar. Skala, kärna ur och skär avokadon i bitar.
  4. Blanda pastan med färsen, osten, tomaterna, oliverna och purjolöken i en stor skål och rör runt försiktigt. Vänd ner salsan.
  5. Lägg grönsalladen på ett fat eller i en stor skål och lägg upp tacosalladen ovanpå. Strö över avokado och lätt krossade tortillachips. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.