Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacowraps

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekta att göra på tacorester. Jag har använt osten "svarta Sara " i receptet. Wrapsen ätes varma eller kalla, har haft med som utflyktsmat, jättepraktiskt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Stek köttfärsen enligt anvisningen på påsen med tacokryddor, lägg åt sidan.
  3. Stek lök och vitlök gyllengult i 2-3 msk smör. Blanda ner köttfärsen, majskornen, den rivna osten, sambal oelek och sojasås. Klart när osten smält.
  4. Fördela röran på de 10 bröden och vik omsorgsfullt till en fyrkant. Lägg på bakpappersklädd ugnsplåt med skarven nedåt. Lägg en skiva ost ovanpå varje knyte.
  5. Grädda i övre delen av ugnen ca 15 min, tills osten smält och fått lite färg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.