Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tagliatelle con pollo

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

På restaurangen där jag jobbar serverar vi denna pastarätt. Den är dundergod så jag försökte återskapa den. Resultatet blev lyckat - rätten är lätt beroendeframkallande! Serveras med fördel tillsammans med en sallad för att göra det hela lite lättare. Vill du ha i grönsaker passar gröna ärtor eller paprika bra.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan. Under tiden stek kycklingen i små tärningar. När den är färdigstekt, tillsätt finhackad gul lök och skivad svamp. När det har stekt ett tag, slå på vin och fond och pressa i vitlök. Tillsätt grädde och ost och låt koka ihop sig. Smaka av med salt, vitpeppar och oregano. När pastan har fått rinna av, tillsätt och rör om noga. Servera direkt med en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • beeergman 10 april 2011

    Underbart gott även fast vi skippade gorgonzolaost, eftersom vi inte hade det hemma!

  • beeergman 10 april 2011

    edit: vi hade i en burk creme bonjour vitlök istället :) !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.