Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tagliatelle med purjolök, fetaost och scampi eller räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Surfade in på www.vinsprit.se, en fiffig sida som ger recepttips till deras viner och här kommer ett som passar till Moncaro Verdicchio Classico (nr 22424) från Italien för endast 59:- på flaska och 188:- för en dunk

Ingredienser

Instruktioner

Koka tagliatellen enligt instruktionerna på paketet. Hetta upp olja i en stekpanna och svetta purjolöken tills den blivit mjuk. Tillsätt lök och rör i 1/2 minut, tillsätt smör och buljong, sjud i 3 minuter och lägg sedan i räkorna. Bräsera i 1-2 minuter till under omrörning, salta och peppra. Vänd i den avrunna pastan och fetaosten. Lägg upp och toppa med lite fetaost och nymalen svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.