Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tagliatelle med rökt lax och sparris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Denna rätt har 11 propointsvärde om man är viktväktare

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla laxen. Lägg ost, 75 g lax, vin och citronsaft i en matberedare eller mixer. Finfördela tills blandningen är krämig. Lägg över i en kastrull och värm försiktigt, låt det inte koka. Smaksätt med salt och peppar. Blanda i dill och resten av laxen.
  2. Ansa och skär sparris i 5 cm bitar, koka i lättsaltat vatten ca 5 min. Låt sparrisen rinna av. Koka pastan, låt den rinna av och lägg tillbaka i kastrullen. Tillsätt sås och sparris, blanda försiktigt. Garnera med dillkvistar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.