Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tagliatelle med ricotta och pinjenötter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Klart på en kvart - krämig tagliatelle med ricotta, varma pinjenötter och strimlad basilika. Från Allers nr 29/09.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan al dente i saltat vatten 2-3 minuter. Häll av nästan allt vatten.
  2. Grovhacka basilikan. Stek pinjenötterna i smör och olja tills de har fått en gyllene färg. Tillsätt dem i pastagrytan och rör om. Klicka i ricottan, strö över basilikan och rör om igen. Krydda med salt och nymalen svartpeppar.
  3. Lägg upp pastan och strö över parmesan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.