Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tagliatelle med svamp och rökt lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här rätten kan vara en lättare huvudrätt med sallad och bröd och en läcker entré för den som har stora ambitioner.

Ingredienser

Instruktioner

1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet 2. Torka av champinjonerna och skär dem i kvartar. Bryn matfettet ien stekpanna lägg i svampen och fräs den över kraftig värme så att den blir lite frasig och får färg. Det hela ska gå på 1 min. Krydda med salt och svartpeppar. 3. Låt pastan rinna av snabbt i ett durkslag och häll tillbaka den i kastrullen. Tillsätt olivolja, citron och svamp rör om. 4. Lägg 1 skiva lax på varje tallrik och mal över lite svartpeppar. Fördela svampen och pastan över laxen och strö över finklippt gräslök. Servera pastan med en krispig grönsallad och sprödvärmt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.