Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tagliatelle med svampsås och fläskfilé

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En pastarätt med en fyllig svampsås och med fläskfilé

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten i en kastrull för pastan.
  2. Rensa fläskfilén och skär i strimlor. Rengör champinjonerna i skär i små delar.
  3. När vattnet kokar, häll i pastan. Börja då med köttet. Bryn köttet i smör i en stor stekpanna. Tillsätt champinjonerna och låt fräsa några minuter.
  4. Blanda creme fraiche och några finhackade basilikablad. Rör ner blandningen i pannan och värm, lägg till buljongtärningen.
  5. Häll i svampsoja, ,vitlök, timjan och peppar.
  6. När pastan är klar, lägg upp på tallrik och häll över den läckra såsen med svamp och fläskfilé.
  7. Lägg eventuellt ett basilikablad överst för extra garnering.
  8. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Sofia9508 25 augusti 2012

    En riktig hit!! Alla bara älskade denna rätt, tom de som inte gillade svamp;). Tack för ett super recept :)

  • Sofia9508 30 augusti 2012

    Så himla gott:)!!!!!!!!

  • Johannahjelm 6 september 2012

    Hade ingen timjan hemma, men det blev riktigt gott ändå :D

  • maelle 3 januari 2013

    Jättegott! Ska göras fler gånger :)

  • Sofia9508 6 november 2013

    Jättegott!! Det tyckte hela gänget :D. Tack för receptet!!!

  • tomisi 4 april 2017

    Supergott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.