Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tandoori marinerad hajmal filé (Pangasius) med ris

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Mycket enkelt och gott! Barnens favorit

Ingredienser

Instruktioner

Tina hajmalfileérna. Blanda yoghurten med tandoorikryddan och lägg ner fisken. Låt marinera minst 2 timmar i kylskåp. Värm ungen till 150 grader. Smörj en form och lägg i fisken. Baka den ca 20 minuter i ugen medan riset kokar tillsammans med buljongtärningen. Servera tillsammans med en färsk sallad .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.