- Serverar: 4 portioner
- Tid: 15 minuter
Skriv ut
Supergott! Lite annorlunda smakupplevelse!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 150°C.
Skala, kärna ur och skär gurkan i halvmånar. Strimla salladen fint. Blanda gurka och sallad med matlagningsyoghurt, smaksätt med salt, peppar och limesaft.
- Lägg laxen i en ugnssäker form. Krydda med salt och peppar. Fördela tandoorikryddan på laxen och sätt formen mitt i ugnen cirka 15 minuter eller tills innertemperaturen är 56 grader.
- Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
- Servera laxen med gurkyoghurt, ris och gärna mango chutney.
Publicerat den
12 september 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gott! Över förväntan och enkelt
Gott men jag tyckte att salladen blev för syrlig. Testade då att blanda i lite mango chutney i salladen och då blev det jättegott.