Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Starkt men gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop tandooripasta med grädde i en påse. Marinera kycklingen minst i 30 min.
  2. Lägg kycklingen och marinaden i en lergryta (Går bra med gratängform med lock).
  3. Häll över olja, sätt in i ugnen på 250 grader i ca 45 min. Servera med ris och naanbröd.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Maahl 18 februari 2009

    Supergott och enkelt.

  • Maxicat 29 oktober 2012

    Det godaste på länge :-)

  • gertluddpowwel 10 februari 2013

    Inte speciellt starkt men gott var det! och busenkelt också!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.