Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tandoorilax med naanbröd och yoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Spännande laxrätt med smak av indien

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Gnid in laxen i tandoorikrydda och stek den hastigt på varje sida i en het stekpanna utan fett. Ugnsrosta laxen 5 min.
  3. Plocka bladen av koriandern och blanda med spenaten i en bunke. Skölj med kallt vatten.
  4. Blanda vinägretten.
  5. Blanda yoghurt, honung, chili och citronsaft. Smaka av med salt och peppar.
  6. Dela naanbröden på mitten och värm de fyra delarna i ugnen i 4 min.
  7. Blanda salladen med vinägretten och strö över sesam och solrosfrön.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.