Ett recept som jag hittade när jag var ute och letade runt på nätet.Har gjort det ett par gånger och tyckte att det var gott.
Instruktioner
- Koka bulgur enligt anvisningarna på paketet.
- Kärna ur paprikorna och skär dem i bitar.
Skala och hacka vitlöken.
Fräs paprika och vitlök i smör i en stekpanna i några minuter.Vänd ner fräset i bulgurn.
- Låt kikärtorna rinna av och värm dem i stekpannan.Vänd runt spenaten i pannan någon minut och blanda sedan i allt i bulgurn.Tärna fetaost och blanda i ,smaksätt med salt och peppar.
- Tandoorimarinerad kycklingfilé:
Visspa ihop ingredienserna till marinaden i en skål. Lägg kycklingfiléerna i en plastpåse och häll över marinaden.
Låt stå kallt i minst en timme.
- Ta filéerna ur marinaden och bryn dem på medelvärme på varje sida.Stek sedan vidare i ugnsfast forn ca 20-30 minuter.
- Blanda ihop citronsåsen och låt stå i kylen ett tag före servering.
- Servera kycklingfiléen med bulgurröran och citronsåsen
Publicerat den
19 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar