Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Lika goda till förrätt som på buffé, dessutom dekorativa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Tina och halvera smördegsplattorna i fyrkanter ca 10x10 cm.
  2. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och pensla med vispat ägg.
  3. Lägg ½ msk tapaenade i mitten på varje. Grädda ca 10 minuter i nedre delen av ugnen.
  4. Ta ut plåten och lägg 2 små tomathalvor ovanpå tapenaden.
  5. Grädda ytterligare 3-5 minuter tills de är lätt gyllenbruna.
  6. Dekorera med basilika och ringla över lite citronolja. Servera dem ljumma.

Kommentarer (1)

  • PaulaPudding 13 mars 2011

    Har hittat detta receptet i tidningen Allt om mat en gång i tiden. Sorgligt nog väntar man länge innan man ibland provar recepten. Dessa var otroligt goda enligt mig. Hoppas att andra också tycker det. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.