Gott till både vardags och fest är denna läckra och vegetariska paj.
Glutenfri.
Instruktioner
- Sikta ner mjölsorterna i en bunke. Tillsätt salt. Arbeta in kokosolja och vatten till en deg. Tillsätt extra vatten, 1-2 msk, om degen är smulig. Rulla degen till en boll, lägg i plastfolie i kylskåp 30 minuter.
- Vispa ihop kokosmjölk, ägg, muskot, rosmarin, salt och peppar till fyllningen.
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Tryck ut degen med fingrarna i ett jämnt lager i en pajform. Om du gör 4 små tarteletter delas degen först i 4 delar. Nagga pajskalet med en gaffel. Häll äggsmeten i pajskalet. Lägg i skivad fänkål.
- Grädda ca 35 minuter, tills pajen är spröd och gyllene.
Publicerat den
26 augusti 2014
Liknande recept
Skriv kommentar