Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tekakor med havregryn

(5 kommentarer)  
Tekakor med havregryn Tekakor med havregryn
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Billiga och goda Thekakor.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjölk och gryn, låt stå över natten eller några timmar. Smält margarinet, häll på lite av grynblandningen, ljumma till 37 ° Smula i jästen, lös upp den, blanda ner detta i grynblandningen och tillsätt de övriga ingredienserna, arbeta samman till en smidig deg Ta ut 40 små tekakor med en thekopp eller liknande, naggas, jäses ca 30 min. gräddas i 225 ° 6 min

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • gillab 5 augusti 2008

    HEJ Dom tekaorna brukar jag göra. Dom är så goda. gilla

  • Amika 19 augusti 2008

    Jag brukar baka de här... Snabba, otroligt goda och lätta att göra! :) Rekommenderas varmt. :)

  • monicadanell 17 januari 2010

    Dom här brukar jag baka dom är goda monica

  • faglavik 28 januari 2011

    Jättegoda Tekakor! Jag hade i 1/2 dl krossat linfrö, det blev gott.

  • mzankianka 28 mars 2012

    Riktigt bra recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.