Tekakor med havregryn

Luftiga, saftiga och lite grova tekakor med mycket smak.

Ingredienser

3 dl havregryn
1 liter mjölk
200 g margarin
2 pkt jäst
2 dl sirap
ca 2 liter mjöl

Betyg (28 röster)
Antal personer
ca 45
Visningar:
14573
Sparat:
348

Gör så här

Koka havregryn och hälften av mjölken till gröt, ca 3 min. Tillsätt margarin, resten av mjölken, jäst, sirap och mjöl. Baka ut till tekakor. Jäs på plåtar ca 45 min. Grädda i mitten av ugnen på 250 grader i 6-7 min.
Dela

LIKNANDE RECEPT

Tekakor recept
av SDMaya
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
av babbs
över 2 månader
av ros
över 2 månader
av bikbok
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.