Tekakor med havregryn

Luftiga, saftiga och lite grova tekakor med mycket smak.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: havregryn, kak
Betyg (28 röster)
Antal personer
ca 45

Gör så här

Koka havregryn och hälften av mjölken till gröt, ca 3 min. Tillsätt margarin, resten av mjölken, jäst, sirap och mjöl. Baka ut till tekakor. Jäs på plåtar ca 45 min. Grädda i mitten av ugnen på 250 grader i 6-7 min.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Havregryn, Mjölk, Margarin, Jäst, Sirap, Mjöl
Visningar:
14928
Sparat:
349

LIKNANDE RECEPT

Tekakor recept
Chris Tekakor
av SDMaya
över 2 månader
Havre-tekakor
över 2 månader
Havregryns teka
över 2 månader
Saftiga tekakor
av babbs
över 2 månader
Havretekakor
av ros
över 2 månader
LCHF scones/tek
av bikbok
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.