Temp fläsk recept

Laddar...
Din sökning gav 469 träffar
Lågtempererad fläskkarre med pils..

Fläskkarré är en utav mina absoluta favoriter när det gäller kött, en väldigt tacksam del som alltid blir saftig och god. Den här gången helstekte jag köttet i ugnen på 100 grader i 12 timmar. Kött s..Helstekt fläskfilé.

Pensla fläskfilén med soja och kryddor och bryn den som hastigast i en stekpanna. Sen sköter den sig själv i ugnen resten av tiden!Fläskfilé med rosmarin, pinjenött..

Fläskfilé är populärt men är dock inte lika lätt att tillaga som man vill tro eftersom det är ett magert kött som lätt blir torrt. Knepet är att ta ut köttet ur pannan eller ugnen någon minut innan rä..Potatispannkaka med rimmat fläsk

Raggmunk kan smaka väldigt olika beroende på vem som lagar till dem. Det finns en variant som man gör i långpanna i ugnen likt en ugnspannkaka. Jag har av någon anledning haft svårt att tåla raggmunks..

Skrivet av jan-gunnar-j
för över 2 månader sedan
Läs recept


Ugnsbakad fylld fläskfilé

Simpelt men blir grymt gott och rätt lätt. Variation? Jajamensan - det är bara att stoppa filén med lite vad som helst, så länge det passar... (feta & tomat, vitlök & örter, schalotten & getost etc et..