Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas:s fläskfilé gryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jag har inte skrivit några mått, utan här tar man vad man behöver och tycker om. En gryta som vi i vår familj gillar och som är lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i 1,5 cm tjocka bitar, bryn köttet och lägg i en ugnsform. Skiva svampen och bryn den. Lägg över köttet. Finhacka löken och fräs i en gryta. Häll på grädde och vitt vin, krydda. Red såsen med gorgonzola eller cream cheese( philadelphia) Häll såsen över köttet och gratinera allt i ugnen. Ugns temp 175-200 grader.
  2. Servera med potatisgratäng

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • majzan_pajzan 12 november 2008

    åh vad gott de låter, de ska jag testa på fredag :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.