Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chicken Teriyaki i ugn

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett otroligt gott recept! Serveras tillsammans med ris och grönsaker

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kycklingfiléerna i en ungssäker form.
  2. Blanda ihop alla ingredienser för såsen i en skål, bunke, eller liknande. Häll såsen över kycklingen.
  3. Sätt in i 200 grader i ugn 40-45 minuter.
  4. Tips: Stek gärna kycklingen i lite olja innan den läggs i ugnsformen för att kycklingen skall bli extra god. Potatismjölet har man i för att kycklingen ej skall vattna.
  5. Tycker man om såsen kan man köra ett och ett halvt recept sås men ett recept kycklingfiléer (dvs 6-8 st). Såsen brukar vara omtyckt!
  6. Serveringstips: Tillsammans med ris och färska grönsaker. Njut!

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Olofolsson 30 augusti 2012

    Hej ! Hur många ml är det i flaskan med teriyaki sås? Marie

  • moe0013 30 augusti 2012

    Hej! Ursäkta att jag var slarvig med det, det är en 3 dl flaska, jag använde Santa Marias teriyaki sås.

  • jeffster 21 april 2013

    Helt underbart god. Denna rätt kommer jag göra många gånger.

  • Ibbe2 22 september 2013

    Denna rätt var utan tvekan ett av de absolut godaste maträtterna jag lagat, Så underbart god och så förbaskat enkelt att laga, 10 / 10

  • haijak 7 augusti 2014

    Min nya favvis måltid efter att min pojkvän lagat det åt mig! Finns absolut inget att klaga på. Så gott och lättlagat att det nästan är löjligt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.