Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Teriyakibiff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabblagat, gott och smalt - utan en massa grädde eller crème fraiche.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt förpackningens anvisning.
  2. Skär lövbiffen i breda strimlor. Blanda dem med teriyakisås.
  3. Ansa bönorna och lägg dem i kokande lättsaltat vatten ca 1 minut. Spola av dem i kallt vatten.
  4. Strimla löken. Hetta upp olja i en stekpanna och stek lövbiffen på hög värme ca 1 minut. Krydda med salt och peppar. Lyft upp köttet och stek bönor och strimlad lök ca 1 minut i samma panna.
  5. Servera direkt med ris, solroskärnor och ev lite extra teriyakisås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.