Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Teriyakitorsk med nudelwok

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Teriyaki ger en god sötma till denna lättgjorda rätt. 350 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Salta och peppra fisken och lägg i en ugnsform. Baka i mitten av ugnen ca 10 minuter. Pensla på hälften av teriyakisåsen och baka 3-4 minuter till. Pensla på resten av såsen när fisken är färdig.
  3. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen och låt dem rinna av. Woka eller stek grönsakerna i olja. Blanda ihop soja, färskriven ingefära och pressad lime.
  4. Blanda nudlar, grönsaker och woksås och vänd runt. Servera till fisken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.