Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tessans baconsås

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En jättegod och enkel pastasås som älskas av alla.

Ingredienser

Instruktioner

Skär baconet i bitar. Skala och hacka löken. Stek lök och bacon i en stekpanna. När det är lagom stek tillsätt vatten och grönsaksbuljongtärningen. När tärningen har löst sig i vattnet rör ner crème fraichen. Tillsätt havsörtsalt. Låt småputtra ett par minuter. Servera med nykokt pasta.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • annis83 13 juli 2009

    jag har en liknande där man blandar i champinjoner, på burk eller färska. :)

  • Lennart_58 13 december 2009

    Jaa så gott, tack för den o 5 poäng som tack.

  • jojjobra 18 augusti 2010

    Lättlagat, mumsigt och superkrämigt! Och barnen gillade det :)

  • beca 24 januari 2012

    Supergod och så enkel att göra med inged. man har hemma. Mustig smak av buljongtärningen och lite lagom syra av creme fraichen. Kanon.

  • beca 24 januari 2012

    Supergod och enkel att göra med ingredienser man har hemma. Mustig smak av buljongtärningen och lagom syra av creme fraichen. Kanon.

  • Liamsmamma 16 maj 2012

    Helt perfekt när man vill att det ska gå snabbt och enkelt. Sonen den kräsne åt så det var bra betyg. Jag mamman tyckte de va väldigt gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.