Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tex-Mex-gratäng med tacotäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vegetarisk middagsmys!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och hacka löken. Fräs löken i olja i en stekpanna/kastrull ca 3 minuter. Riv morötterna grovt. Tillsätt färsen och fräs ca 5 minuter.
  3. Blanda i tacokrydda, krossade tomater, morötter och bönor. Låt småkoka under lock i ca 10 minuter. Ta av från värmen. Blanda ner 2/3 av osten i stekpannan/kastrullen.
  4. Lägg färs- och bönblandningen i en ugnssäker form. Toppa med chipsen och resten av osten. Gratinera mitt i ugnen ca 10 minuter eller tills osten smält och chipsen fått en fin färg.
  5. Servera med gräddfilen och en god grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.