- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Tina Nordströms grillade hamburgare på nötfärs toppad med grönmögelost och mjukgrillad lök som serveras i ciabatta. Smakade dessa hamburgare i sommras och dom smakade helt fantastiskt
Instruktioner
- Börja med det som tar längst tid Rulla in lökarna i aluminiumfolie
Lägg dem på glöden vänd dem då och då. Låt de ligga tills de är mjuka ca 20 min längre om de är stora.
Blanda färsen med senap kryddor och vatten
Forma till burgare och grilla på grillen
- Gnid in ciabattan med vitlök och lägg på grillen tills de får fin färg
- Ostkrämen
- Mosa osten med en gaffel tillsammans med crème fraiche, citronsaft och rivet skal.
- Ta löken från elden och ta ut det innersta det ska vara alldeles mjukt.
Lägg det i en skål och krossa det med en gaffel eller kläm ut löken direkt på burgaren
- Lägg lite ostcreme på botten av brödet och lägg på ett salladsblad på med burgaren och avsluta med löken
- På med locket och ät
Publicerat den
22 oktober 2012
Liknande recept
Skriv kommentar