Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Texmexfärs på spett

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gör ganska små spett, 14-16 st, så går det snabbt att få köttfärsen genomgrillad. Servera med salsa och grillad majs.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med ägg, tacokryddmix, salt och koriander eller persilja. Forma färsen till runda avlånga köttbullar runt grillpinnar av trä. Pensla köttrullarna runt om med olja.
  2. Grilla köttrullarna runt om ca 5 minuter. Servera med grillade majskolvar, salsa, nacochips och gräddfil.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • anluk 15 juni 2008

    Så underbart gott och så kanonenkelt. Både barnen och vi vuxna var lyriska.

  • Lolan 24 september 2008

    Verkligen jättegoda.. tack för receptet.. Jag grillade avlånga "biffar" och stack sedan igenom spettet. Då gick de inte sönder och pinnen brann inte

  • piapaulina 23 augusti 2009

    Så gott! Så smidigt! Kommer laga denna rätt fler gånger!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.