Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thai-kryddad frasig nudelsallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka nudlarna mjuka, skölj dem i kallt vatten och låt dem svalna. Skär svampen i skivor på längden. Hacka rucolan, böngroddarna, paprikan, salladslöken, spenaten, koriandern och myntan grovt. Rosta cashewnötterna i 200 graders ugn i 5 min.
  2. Skiva chilin, en vitlöksklyfta och ingefäran fint. Lägg allt i en syltburk med skruvlock och häll på pressad lime, soja och sesamolja, samt 2-3 gånger så mycket olivolja som pressad lime. Skaka om. Blanda salladen och häll på dressingen strax före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • vanillalover 28 juni 2008

    Älskar ju all Asiatisk mat, så denna var en goding av stora mått. Mycket speciella smaker blandade i en underbar kombination! Rekommenderas varmt! /Marie

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.