Koka nudlarna mjuka, skölj dem i kallt vatten och låt
dem svalna. Skär svampen i skivor på längden. Hacka rucolan, böngroddarna, paprikan, salladslöken, spenaten, koriandern och myntan grovt. Rosta cashewnötterna i 200 graders ugn i 5 min.
Skiva chilin, en vitlöksklyfta och ingefäran fint. Lägg allt i en syltburk med skruvlock och häll på pressad lime, soja och sesamolja, samt 2-3 gånger så
mycket olivolja som pressad lime. Skaka om. Blanda salladen och häll på dressingen strax före servering.
Älskar ju all Asiatisk mat, så denna var en goding av stora mått. Mycket speciella smaker blandade i en underbar kombination!
Rekommenderas varmt!
/Marie
Älskar ju all Asiatisk mat, så denna var en goding av stora mått. Mycket speciella smaker blandade i en underbar kombination! Rekommenderas varmt! /Marie