Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thai á la Ankar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så gott, man bara njuter!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kyckling och purjolök i smör. Tillsätt lök skuren i båtar och paprikan skuren i små bitar och låt fräsa med en stund. Häll på kokosmjölken och grädden och lös upp buljongtärningen i grytan. Tillsätt tomatpuré, limesaft, soja, mangochutney, sambal oelek och pressade vitlöksklyftor. Låt puttra tills kycklingen är genomkokt och smaka sen av med salt & peppar.
  2. Ljuvligt, servera gärna med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.