Asiatiskt när det är som bäst! Enkel men väldigt lyxig sallad.
Instruktioner
- Börja med dressingen som gärna får stå och dra medan du lagar det andra. Blanda alla ingredienser till dressingen tills sockret löst sig. Ställ åt sidan.
- Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skölj genast i iskallt vatten så att kokningen avstannar. Sila väl och lägg i en stor, vid salladsskål. Skala gurkan, dela på längden och kärna ur. Skär i 1 cm tjocka skivor. Dela rädisorna i halvor eller kvartar. Dela sockerärterna på mitten. Skiva salladslök.
- Lägg alla grönsakerna i salladskålen tillsammans med de kalla nudlarna. Finhacka koriander, även stjälkarna, och lägg i salladen. Spara några blad till garnering. Häll över dressingen och blanda försiktigt men väl. Toppa med de sparade korianderbladen och jordnötterna.
- Salta och peppra entrecoten generöst och grilla ca 2-3 minuter per sida. Skiva upp köttet och servera med nudelsalladen.
Publicerat den
13 april 2015
Liknande recept
Skriv kommentar