Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thai beef salad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Asiatiskt när det är som bäst! Enkel men väldigt lyxig sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med dressingen som gärna får stå och dra medan du lagar det andra. Blanda alla ingredienser till dressingen tills sockret löst sig. Ställ åt sidan.
  2. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skölj genast i iskallt vatten så att kokningen avstannar. Sila väl och lägg i en stor, vid salladsskål. Skala gurkan, dela på längden och kärna ur. Skär i 1 cm tjocka skivor. Dela rädisorna i halvor eller kvartar. Dela sockerärterna på mitten. Skiva salladslök.
  3. Lägg alla grönsakerna i salladskålen tillsammans med de kalla nudlarna. Finhacka koriander, även stjälkarna, och lägg i salladen. Spara några blad till garnering. Häll över dressingen och blanda försiktigt men väl. Toppa med de sparade korianderbladen och jordnötterna.
  4. Salta och peppra entrecoten generöst och grilla ca 2-3 minuter per sida. Skiva upp köttet och servera med nudelsalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.