Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

För alla som gillar kyckling så är Thailand paradiset. Här är en enkel rätt med härlig kokossmak, som grillas färdigt snabbt på grillen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinaden räcker till ca 500 g kött
  2. Mixa alla ingredienserna till marinaden med en stavmixer. Skär kycklingfiléerna i tärningar eller 2 cm breda strimlor. Lägg kycklingbitarna i en fryspåse, häll i marinaden och låt allt blandas väl och knyt åt. Låt marinera i minst 2 timmar eller över natten i kylskåp. Trä upp på spett och torka av lite med hushållspapper. Spara marinaden. Grilla spetten ca 1 minut och ta upp spetten och doppa dem i marinad och lägg dem på grillen igen. Upprepa proceduren efter 1 minut och gör detta 3-4 gånger. Då bör kycklingen vara klar annars låter du den grilla tills den känns färdig. Servera med ris och mang-chutney.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • QueenMoni 8 maj 2011

    Låter jättegott!! Ska verkligen pröva detta recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.