Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thai panaeng curry med kycklingfilé

 
Skriv ut

Relativt mild barnfamiljsfavorit med ananas, förutsatt att alla i familjen kan äta nötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp grytbasen, rör om då och då.
  2. Tillsätt de skivade kycklingfiléerna och ananasen. Låt puttra tills kycklingen är genomkokt, ca 5 minuter.
  3. Tillsätt jordnötterna, rör om. Garnera med röd chili.
  4. Servera med Mrs Cheng´s Egg Noodles.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.