Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thai vårrullar

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En av mina favoriter förrätt! Enkel och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt vårrulledegen tina under fuktig handduk.
  2. Lägg glasnudlar i varmt vatten ca 15 min.
  3. Woka färsen till den är färdigtoch lägg sen ner grönsaker och tillsätt glasnudlar. Woka till glasnudlarna är genomskinliga. Smaka av med soja och peppar. Smaka efter hand om du behöver mer soja. Smaken ska vara lite söt.
  4. Låt den kallna lite och förberedd degen.
  5. Lägg en rågad matsked fyllning på ett hörn av varje degark, vik det runt fyllningen.
  6. Vik in de yttre hörnen över fyllningen och rulla upp mot det översta hörnet. Vårrullar kan nu frysas om du inte äter samma dag!
  7. Fritera vårrullarna i solrosolja tills de fått en gyllengul färg, Servera på fat med söt chilisås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.