Den här ljuvligt milda biffgrytan med röd curry har smaker som hela familjen tycker om.
Instruktioner
- Skär biffarna i tunna strimlor, tvärs över dess fibrer. Ställ köttet åt sidan.
- Koka upp 3 msk kokosmjölk i en tjockbottnad kastrull och blanda ner currypastan. Låt sjuda 2-3 minuter under omrörning. Blanda ner socker och fisksås och sjud ca 1 minut. Tillsätt resten av kokosmjölken och buljongen och koka upp. Sänk till låg värme och låt sjuda svagt ca 10 minuter tills såsen har tjocknat något.
- Tillsätt köttet till såsen, lägg på ett tättslutande lock och sjud ca 5 minuter tills köttet är genomkokt. Tillsätt majs, bambuskott, champinjoner och hälften av basilikan och låt sjuda 5 minuter tills majsen är mjuk.
- Ta av från värmen, strö över resten av basilikan och servera med ris.
Publicerat den
1 september 2011
Liknande recept
Skriv kommentar