Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaicurry med biff och pumpa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här milda röda curryn med nötkött och pumpa serveras med jordnötter för extra god smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg pumpan i kokande vatten och koka ca fem minuter tills mjuk. Låt rinna av och ställ åt sidan.
  2. Häll 1 dl kokosmjölk i en stor stekpanna och låt koka upp. Tillsätt currypasta, fisksås och råsocker och sjud fem minuter under omrörning tills såsen börjar dofta.
  3. Tillsätt resten av kokosmjölken och koka upp. Tillsätt det strimlade nötköttet, koka upp, sänk till medelvärme och låt sjuda ca fem minuter tills köttet inte längre är rosa.
  4. Blanda ner pumpa och jordnötter och ta av från värmen. Servera curryn med koriander och extra jordnötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.