- Serverar: 4-5 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Egen thaigryta som går väldigt fort att tillaga och är väldigt enkel.
Går inte att misslyckas med den om man inte våldskokar den så att den bränns fast :)
Instruktioner
- Sätt igång riset.
- Skär kycklingen i grytbitar.
Stek bitarna i matolja i en stekpanna tills de inte är rosa längre.
Värm upp redcurrybasen i en gryta och tillsätt sedan kycklingen och grönsakerna.
När det puttrat i ca 3-4 minuter häller du i kokosmjölken.
Låt puttra 2 minuter.
- Lägg märke till att jag inte har tillsatt något salt och inga kryddor i grytan men det går att tillsätta lite knorr kycklingkrydda vid servering om man tycker att det är lite smak. (Det är mycket smak i redcurrybasen)
- Servera med riset.
Publicerat den
26 januari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Väldigt enkelt och smidigt. Uppskattat av hela familjen och supersnabbt då vi hade nudlar till istället för ris.
Jihooo! Ett recept om jag lyckades med:-) Köket ser förhållandesvis schysst ut mot vad det brukar när jag lagat mat,, ungarna gav tummen upp...så...:-) Enkelt och gott:-)
Ungefär vad jag brukar göra också! Gott även med fisk!
Jättegott! Detta kommer att bli en av våra favoriträtter.
gott och enkelt!
Gott!!!
Jättegod!! bjöd hem hela familjen och alla uppskattade den kryddiga grytan =) pojkvännen bad mej att göra mer för att ta med sig till jobbet :) helt klart godkänt!!
Kanonrecept! Kommer helt klart att tillagas fler gånger :-)
Jättegott och enkel att dra ihop
jättegott och MYCKET enkelt...jag hade äggnudlar till. skickar även med en bild.
Jag tyckte grytan blev alldeles för stark! Jag tog i två burkar kokosmjölk men den var ändå jättestark. Min man och min ena son tyckte den var god!
gott och kryddigt
super gott! hela familjen gillade detta även sonen på 3år. =)