Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaikyckling

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mycket mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i bitar. Bryn i stekpanna med olja. Pressa ner vitlöken i pannan, tillsätt curry, soja och lime.
  2. Häll i hönsbuljong och kokosmjölk, låt sjuda 6 minuter, tillsätt paprikan och låt stå 2 minuter till. Häll i redning om de blir för tunt. Serveras med nykokt jasminris.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • gittan47 4 april 2008

    Vill bara komentera lite på din rätt den var underbart god ger 5 av 5 möjliga poäng. Den kommer att göras flera gånger.

  • Ninni84 16 februari 2009

    Var jättegott men jäkligt STARKT...

  • catlover 5 augusti 2009

    Då jag är en älskare av orientaliska maträtter, gick naturligtvis denna hem hos mig och får full pott.

  • Heisjo 27 oktober 2009

    Jättegod! Jag använde mig av röd curry pasta och det blev jättebra! Rekommenderas varmt!

  • susie_q 5 augusti 2010

    jättegott! använde också currypasta.blev lite sås tycker jag ,nästa gång blir det mer av den varan. full pott här också! :p

  • wibeck 23 november 2015

    Mycket gott, hade bara röd currypasta och lade i drygt 3 msk för att få lite drag på denna rätt. Barnen älskade den!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.