Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaikyckling á la Johanna

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En rätt jag ofta åt på en liten thai restaurang i Göteborg. Så jag härmade efter... och detta är mitt bästa thai recept!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingen färdig och dela i mindre bitar och lägg åt sidan.
  2. Skär löken i båtar och paprikan i större snygga bitar ca 3x3cm. Stek löken och paprikan snabbt (inte för länge, grönsakerna ska vara krispiga) ta upp paprikan och löken och lägg vid sidan.
  3. Lägg tillbaka kycklingen i stekpannan, häll över kryddmixen och kokosmjölken, låt sjuda en liten stund ca 5-10 min. Lägg sedan tillbaka löken och paprikan och låt allt bli varmt...
  4. Serveras med Basmatiris
  5. LCHF:aren serverar med smörstekt blomkålsris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.