- Serverar: 3-4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En rätt jag ofta åt på en liten thai restaurang i Göteborg.
Så jag härmade efter... och detta är mitt bästa thai recept!!!
Instruktioner
- Bryn kycklingen färdig och dela i mindre bitar och lägg åt sidan.
- Skär löken i båtar och paprikan i större snygga bitar ca 3x3cm. Stek löken och paprikan snabbt (inte för länge, grönsakerna ska vara krispiga) ta upp paprikan och löken och lägg vid sidan.
- Lägg tillbaka kycklingen i stekpannan, häll över kryddmixen och kokosmjölken, låt sjuda en liten stund ca 5-10 min.
Lägg sedan tillbaka löken och paprikan och låt allt bli varmt...
- Serveras med Basmatiris
- LCHF:aren serverar med smörstekt blomkålsris
Publicerat den
22 februari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar