Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaikyckling med ananas

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Vi älskar thaimat och det går ju så fort att laga också!

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingen i tärningar och fräs i olja några minuter. Häll på fishsaucen och fräs ytterligare någon minut, pudra över majsstärkelsen och rör om, ha i kokosmjölken, vattnet och buljongtärningen ha även i spadet från ananasen. Krydda med sambal oelek, red currypaste och salt, låt småkoka 5-10 minuter, tillsätt ananasen skuren i småbitar. Servera med ris och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • catlover 1 november 2009

    Mitt ord Gott Gott Gottigottgott. Högsta poäng av mig det får, skulle det funnits fler stjärnor än 5 skulle receptet fått det. Denna rätt kommer jag att laga många gånger.

  • Amiie88 12 december 2010

    Detta vart verkligen ingen höjdare tyvärr :( Men smaken är som baken :)

  • arturforsbrg 20 augusti 2011

    Mycket smarrit recept. Kommer garraterat laga detta igen.

  • jalenah 7 januari 2012

    Det här var riktigt riktigt gott!! en favoriträtt hos familjen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.