Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk currylax..

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett recept jag hittade på recept.se. Testad det och det var kanon gott. Tror det även skulle fungera med kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg de djupfrysta grönsakerna i botten på en lätt smord ugnssäker form. Lägg laxfilébitarna ovanpå.
  2. Pressa ur saften ur limen. Blanda kokosmjölken med currypasta, fond, farinsocker och limesaft. Smaka! Häll blandningen över grönsaker och fisk. Strö saltet över laxbitarna. Tillaga mitt i ugnen i 225°, ca 20 min.
  3. Servera med ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.