Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk soppa med kyckling och kokosmjölk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pak soi kan bytas ut mot spenat eller mangold

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finstrimla kycklingfiléerna. Dela kärna ur och strimla pepparfrukten och paprikan. Ansa och skiva salladslöken.
  2. Fräs kyckling och pepparfrukt under omrörning i oljan ca 3 min. Krydda med salt. Tillsätt buljongen, paprikan och salladslöken. Blanda i kokosmjölken. Koka upp soppan under omrörning.
  3. Skär pak soi i bitar och lägg i soppan. Koka ca 2 min. Smaka av soppan med fisksåsen.
  4. Ta grytan från värmen. Blanda i grovhackade ärtskott och korianderblad.
  5. Servera soppan med limeklyftor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.