Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändska kräftstjärtar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

3,5 poäng per portion. Curry, ingefära och kokosmjölk ger smak åt denna rätt. Servera med nykokt pasta.

Ingredienser

Instruktioner

Häll av lagen från kräftstjärtarna (spara lagen). Dela grönsakerna i mindre bitar, fräs i olja och curry ett par minuter. Krydda med salt och peppar, tillsätt färskriven ingefära. Vispa samman hummerfond, limesaft och kokosmjölken. Häll över grönsakerna. Låt koka ihop ett par minuter, red av till lämplig konsistens. Späd eventuellt med lagen. Lägg i kräftstjärtarna och låt allt bli varmt. Servera med nykokt pasta. Garnera med sallad och ärtskott.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bjuranna 3 maj 2009

    Det här var gott. Hade ingen färsk ingefära så jag använde malen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.