Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändska vårrullar

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Låt degen tina, skär därefter varje skiva i 4 lika stora delar Fyllning: Blanda glasnudlar, champinjoner, koriander, vitlök, bambuskott, purjolök, morot, kålblad, böngroddar och köttfärs. Tillsätt fisksåsen och blanda igen. Lägg en del av fyllningen i ena hörnet på en degskiva. Vik över hörnet över fyllningen. Vik de två sidorna över fyllningen och rulla ihop. Fukta änden och tryck till så det sitter fast. Stek vårrullarna tills de får en guldbrun färg. Garnera med korianderkvistar eller persilja. Servera med Thailändsk söt chilisås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.